• Yeni
SQİNAA Titanyum Levha TA2 Metal Havacılık Endüstriyel Süreçler için 4mm Kalınlığı Titanyum Plaka Otomotiv DIY, 100x100x4mm

SQİNAA Titanyum Levha TA2 Metal Havacılık Endüstriyel Süreçler için 4mm Kalınlığı Titanyum Plaka Otomotiv DIY, 100x100x4mm

₺ 0.00
mevcut

İşlenmemiş

Titanyum hafif, yüksek mukavemetli, ısı direnci, mükemmel korozyon direnci ve diğer birçok özelliktir.Titanyum örgü seviyesi : havacılık, gemi yapımı, kimyasal makineler, yüksek sıcaklık vakum ekipmanları, enerji, tuzdan arındırma ve tıbbi alanlar.Korozyon : Titanyum Örgü yoğun ve güçlü yapışma üretmek için orta korozyon ortamı, pasivasyon tabakasının yüzeyinde, güçlü anti korozif etki elde etmek için alt tabakayı korozyon titanyum ağından korumak için büyük oksit film oluşur.Özellikle ortamlarda geliştirilmiş korozyon direncinin kullanımında, örneğin : su, ıslak klor, klorit ve hipoklorit, nitrik asit, kromik asit metal klorürler ve organik tuzlar.İçin : havacılık, askeri danışmanlar, endüstriyel süreçler, otomotiv, tarım-gıda, ilaç vb.ürün Açıklaması Açıklama : titanyum alaşımlı levha şartname : Malzeme : Titanyum Uzunluk : 100mm / 4 inç 150mm / 6 inç Genişlik : 100mm /4 inç 150mm / 6 inç Kalınlık : 4mm Gümüşfor : havacılık, askeri danışmanlar, endüstriyel süreçler, otomotiv, tarım-gıda, ilaç vb.özellik : 1. Titanyum hafif, yüksek mukavemetli, ısı direnci, mükemmel korozyon direnci ve diğer birçok özelliktir.2. Titanyum ağ, güçlü bir yapışma orta korozyon ortamı üretir ve alt tabakayı korozyondan korumak için pasivasyon tabakasının yüzeyinde daha büyük inert oksit film ve güçlü bir korozyon önleyici etki elde etmek için titanyum ağ oluşur.3. özellikle çevrede daha iyi korozyon direncine sahip olduktan sonra, örneğin : su, ıslak klor, klorit ve hipoklorit, nitrik asit, kromik asit metal klorürler ve organik tuzlar.4. Titanyum örgü seviyesi : havacılık, gemi yapımı, kimyasal-mekanik, yüksek sıcaklık vakum ekipmanları, enerji, su tuzdan arındırma ve diğer tıbbi alanlar.Paket içeriği : 1 x Titanyum.

Detaylar

Material:
Titanium
Length:
100mm / 4 inch
150mm / 6 inch :
Width:
100 mm /4 inch
150mm / 6 inch :
Thickness:
4mm
Silver :
For:
aerospace, military advisers, industrial processes, automotive, agri-food, medicine and so on.
feature:
1. Titanium is light weight, high strength, heat resistance, excellent corrosion resistance and many other properties. :
2. The titanium mesh produces a strong adhesion moderate corrosion medium, and the larger inert oxide film is formed on the surface of the passivation layer to protect the substrate from corrosion and titanium mesh to achieve a potent anti-corrosion effect. :
3. especially after having better corrosion resistance in the environment, for example:
water, wet chlorine, chlorite and hypochlorite, nitric acid, chromic acid metal chlorides and organic salts.
4. The level of titanium mesh:
aerospace, shipbuilding, chemical-mechanical, high temperature vacuum equipment, energy, water desalination, and other medical fields.
Package Included:
1 x Titanium :

Benzer ürünler kategorisinde