• Yeni
Qınlu-Saf Bakır Levha 5 pcs 140x140x0.2mm Mavimsi-Beyaz Metal çinko levha Yüksek Saflıkta Saf çinko Levha Plaka için Bilim Lab,

Qınlu-Saf Bakır Levha 5 pcs 140x140x0.2mm Mavimsi-Beyaz Metal çinko levha Yüksek Saflıkta Saf çinko Levha Plaka için Bilim Lab,

₺ 39.56
mevcut

İşlenmemiş

Uygulamalar : El sanatları projelerinde, hobilerde, endüstriyel ve iletken ısıda yaygın olarak kullanılan bakır levha.İstediğiniz gibi herhangi bir şekle kesmek ve en sevdiğiniz tasarımları yapmak için mükemmeldir.Sertleştirilmiş, dayanıklı bakırdan oluşur.Çinko kimyasal olarak active.In normal sıcaklıktaki hava, yüzeyde bir çinko karbonat tabakası oluşturacaktır film.It daha fazla oksidasyonu önleyebilir.Sağlam ve dayanıklı, asla pas.Bilim laboratuarı, kimya vb. Için uygundur.Şartname : Marka yenİmalzeme : yüksek saflıkta zincirrenk : mavimsi-beyazmetalboyutu : yaklaşık. 140*140*0.2 mm Density : 7.14 g / cc Melting noktası : 419.5 ℃Özelliği : Yüksek saflıkta çinko malzeme yapmak.Çinko mavimsi beyazdır metal.At oda sıcaklığı, kırılgan; 100 ~ 150 ℃, yumuşatılır; 200 ℃ ' yi aşar, kırılgan hale gelirler.Çinko kimyasal olarak active.In normal sıcaklıktaki hava, yüzeyde bir çinko karbonat tabakası oluşturacaktır film.It daha fazla oksidasyonu önleyebilir.Sağlam ve dayanıklı, asla pas.Bilim laboratuarı, kimya vb. Için uygundur.Paket ıçeriği : 5 x Çinko Plate Note : Izin lütfen 0-1 cm nedeniyle manuel ölçüm hataları.Fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi, monitörler aynı kalibre edilmediğinden bilgisayar monitörünüzde biraz farklı gösteriliyor olabilir.

Detaylar

Brand new :
Material:
high purity Zinc
Color:
bluish-white metal
Size:
approx. 140*140*0.2mm
Density:
7.14 g / cc
Melting point:
419.5 ℃
Feature:
Make of high purity zinc material. :
Zinc is a bluish-white metal. At room temperature, brittle; 100 ~ 150 ℃, become softened; exceed 200 ℃, they become brittle. :
Zinc chemically is active. In the air of normal temperature, the surface will form a layer of zinc carbonate film. It can prevent further oxidation. :
Solid and durable, never rust. :
Fit for science lab, chemical, etc. :
Package included:
5 x Zinc Plate :
Please allow 0-1cm errors due to manual measurement. :
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Benzer ürünler kategorisinde