• Yeni
HEPAI Kanca Duvar Ev Kanca Hayvan Dekoratif Kanca Siyah Altın Beyaz Anahtar Tutucu Çok Fonksiyonlu Kanca 6 Parçalı Set (Altın)

HEPAI Kanca Duvar Ev Kanca Hayvan Dekoratif Kanca Siyah Altın Beyaz Anahtar Tutucu Çok Fonksiyonlu Kanca 6 Parçalı Set (Altın)

₺ 0.00
mevcut

İşlenmemiş

Marka : HEPAI Menşe yeri : Çin'den, kalite garantili.Malzeme : kararlı ve sağlam, Reçine malzemeden yapılmış, sağlam, temiz ve odourless.No kalıntı, iyi elastikiyet ve tokluk, kaymaz, düşmez, yırtılması kolay değildir, çıkarıldıktan sonra iz bırakmaz, duvarı temiz tutar.Renkler : birçok renk, birçok seçenek, istediğiniz rengi seçebilirsiniz.Özel ürünler sadece bir renkte mevcuttur.Boyut : 3.8 × 8×12 cm, 5.5×9.6×11.5 cm?7.8 × 7.5×14.2 cm?9.5 × 7.5×13 cm mi?10.5 × 4.8×11 cm mi? 16 × 6,5×16,5 cm.Miktar : 12 adet.Ağırlık : boyut ve miktara göre değişen, 0.5 kg-3kg arasındaki ağırlık, verilen siparişin ve alınan malların gerçek boyutuna bağlı olarak ürün detaylarında özgül ağırlık ve boyut verileri görüntülenebilir.Tasarım süreci : Birinci sınıf ve sıcak bir ev dekorasyonu hissi ile sade ve şık tasarımlara hayran kalıyoruz.Ürün yüksek dereceli mekanik işçilik ile yapılır, iyi yapılmış ve sağlam.Fayans, metal, cam ve düz parlaklığa sahip diğer temiz sert duvarlar için uygundur.Kurulum : Ürünlerin çoğu arkada kendi yapıştırıcıları ile birlikte gelir, böylece temiz ve düz bir duvara tutturulabilir ve çok iyi bir taşıma kapasitesine sahip olabilirler.Ürün bir yapıştırıcı ile gelmezse, sizin için bir tane ekleyeceğiz. convenience.In ürünün ağırlığı daha uzun süre destekleyebildiğinden emin olmak için, ürünü normal şekilde kullanmadan önce sabitledikten sonra 72 saat beklemenizi öneririz.Uygun yerler : Yatak odaları, oturma odaları, çalışma odaları, vestiyerler, banyolar, mutfaklar ve diğer duvarlar gibi çoğu iç mekan.Temizlemesi kolay, leke tutmaz, iyi uyum sağlar.Uzun bir süre için kullanılabilir, satın çekinmeyin.Suya batırmak için uygun değildir, ürünün soyulmasına neden olur.Güneş ışığı için uygun değildir exposure.No çocuklar için giriş.Renk : siyah, beyaz, altın.Şekiller : at, fil, geyik, gergedan, zürafa, keçi.Montaj : işaretsiz çiviler, vidalar.Lütfen Hatırlatma : 1. Manuel ölçüm küçük bir hata vardır, ağırlığı 0.1 kg hata vardır, bu biliyorum lütfen. 2. Eğer diğer renkler ve boyutlarda isterseniz, lütfen bize ulaşın. 3. Siparişi verdikten sonra siparişi 3 gün içinde işleyeceğiz, nakliye süresi farklı ülkelerde farklı, lütfen bunu bilin. 4. Nakliye için çok iyi paketleyeceğiz, ancak uzun mesafeli nakliye nedeniyle, ürün resim kadar düz olmayacak, ancak kullanımı etkilemeyecektir. 5. Perakende ambalaj yok, hediye olarak vermek veya yeniden satmak istiyorsanız lütfen ambalajı düşünün. 6. Size en iyi fiyatı ve hızlı teslimatı sunmak için, paketi aldığınızda ambalaj vakumla paketlenecektir (hacimden tasarruf etmek için), sadece açın ve kullanın. 7. Tüm öğeler gerçek fotoğraflandı.Ancak, farklı monitörler biraz farklı renklere neden olabilir.Son fakat en az değil, biz Çin'den bir ticaret şirketiyiz, itibarımızı ve uzun vadeli gelişimimizi çok ciddiye alıyoruz, çalışanlarımızın hepsi çok iyi ve nazik, ürünlerimiz çok iyi.Ürünlerimizi satın almayı seçmenizi çok bekliyoruz ve size en iyi hizmeti sunacağız.Teşekkürler.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde