• Yeni
5/10 Adet Paslanmaz Çelik Banyo Duvara Monte Giysi Kendinden Yapışkanlı Duvar Kanca Askı Anahtar Tutucu Depolama Raf(5 Adet)

5/10 Adet Paslanmaz Çelik Banyo Duvara Monte Giysi Kendinden Yapışkanlı Duvar Kanca Askı Anahtar Tutucu Depolama Raf(5 Adet)

₺ 86.80
mevcut

İşlenmemiş

Tip : Kendinden Yapışkanlı Kancalar.Malzeme : PVC + Paslanmaz Çelik.Boyutu : 7 X7cm.Güçlü Mukavemetli Yardımcı Kancalar : Daha büyük boyutlu yapışkan duvar kancaları, mutfak, oturma odası, yatak odası, mutfak, banyo, tavan kancaları, ceket kancaları, anahtar kancaları, bitki kancaları, banyo havlusu kancası, resim kancaları dahil olmak üzere ev dekorasyonlarında yaygın olarak kullanılan 22 lbs'ye kadar ağırlığa dayanabilir.Noel ışıkları ve Noel çelengi için de idealdir.Paket içeriği : 5/10 adet Kendinden Yapışkanlı Kanca.Boyutu : 7 X7cm Material : PVC + Paslanmaz Steel Color : Transparent Package dahil : 5 / 10pcs Kendinden yapışkanlı Hooks Type : Kendinden yapışkanlı kanca 1. Paslanmaz çelik kanca, güçlü ve dayanıklı, kalite güvencesi, güçlü taşıma kapasitesi.2. İz bırakmayan yapıştırıcı, kullanışlı ve pratik, saç kurutma makinesi ile kurutulduktan sonra kullanılabilir.3. Küçük ve hafif, duvara asılabilir, kapının arkasında, yerden tasarruf, kullanımı kolay.4. PVC alt plaka, renk şeffaf, mat doku, güzel ve şık.5. Çok amaçlı, yaygın olarak kullanılan banyo, açık, mutfak.6. Spatula, paçavra vb. Asmak için uygundur. suyu çabuk boşaltıyor.7. Ahşap, seramik karo, seramik, metal yüzeyler vb.Gibi çeşitli yüzeyler için uygundur.Notlar : 1.Izin lütfen 0-1 cm nedeniyle manuel ölçüm hataları.2.Fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi, monitörler aynı kalibre edilmediğinden bilgisayar monitörünüzde biraz farklı gösteriliyor olabilir.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde