• Yeni
Zinoe Qinlu-Saf Bakır Levha 1 pc 3mm Kalınlığı Bakır Şerit 99.6 % Saf Metal Levha T2 Mor Cu Düz Bar 15 * 250mm Sanayi DIY Plaka,

Zinoe Qinlu-Saf Bakır Levha 1 pc 3mm Kalınlığı Bakır Şerit 99.6 % Saf Metal Levha T2 Mor Cu Düz Bar 15 * 250mm Sanayi DIY Plaka,

₺ 0.00
mevcut

İşlenmemiş

Uygulamalar : El sanatları projelerinde, hobilerde, endüstriyel ve iletken ısıda yaygın olarak kullanılan bakır levha.İstediğiniz gibi herhangi bir şekle kesmek ve en sevdiğiniz tasarımları yapmak için mükemmeldir.Sertleştirilmiş, dayanıklı bakırdan oluşur.Malzeme : bakır.Saflık : Eşit %99.6'dan büyük.Boyutu : yaklaşık. 3 * 15 * 250mm.şartname : Marka yenİmalzeme : bakırgüvenlik : eşit 99.6% ' den büyükboyutu : yaklaşık. 3 * 15 * 250mm Feature : Sert, güçlü, yüksek saflıkta.İnce mikroyapı, çok düşük oksijen content.No hava deliği, yüksek gözeneklilik, gevşek, kalıbın yüksek yüzey doğruluğu.Isı iletkenliği, elektrik iletkenliği.Isıl işlem sürecinde, elektrot yönlü değildir.Güzel bir mekanik davranışa ve termal stabiliteye, işleme, sünekliğe sahip olun.korozyon direnci ve hava direnci vb.Kullanımda dayanıklıdır.Elektrikli ev aletleri, damıtma inşaatı ve kimya endüstrileri, özellikle baskılı devre kartının elektrik terminalleri, bakır kaplı teller, hava, otobüs terminali için kullanılır.Paket içeriği : 1 x Bakır şeritnot : Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.Fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi, monitörler aynı kalibre edilmediğinden bilgisayar monitörünüzde biraz farklı gösteriliyor olabilir.

Detaylar

Brand new :
Material:
copper
Purity:
Greater than equal 99.6%
Size:
approx. 3*15*250mm
Feature:
Hard, strong, high purity. :
Fine microstructure, very low oxygen content. :
No air hole, high porosity, loose, high surface accuracy of the mold. :
Thermal conductivity, electrical conductivity. :
The heat treatment process, the electrode is not directional. :
Have a nice mechanical behavior and thermal stability, processing, ductility. :
corrosion resistance and weather resistance etc. :
Durable in use. :
Used to electrical appliances, distillation construction and chemical industries, especially electrical terminals of the printed circuit board, wires covered with copper, air, bus terminal. :
Package included:
1 x Copper Strip :
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. :
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Benzer ürünler kategorisinde