• Yeni
Alüminyum Raylı Zwj Banyo Cam Rafı Temperli Cam Dikdörtgen 1 Katmanlı Duvara Monte Sondaj 35,40 50 60cm xındekaıshı715 (Boyut:

Alüminyum Raylı Zwj Banyo Cam Rafı Temperli Cam Dikdörtgen 1 Katmanlı Duvara Monte Sondaj 35,40 50 60cm xındekaıshı715 (Boyut:

₺ 155.00
mevcut

İşlenmemiş

✔ YERDEN tasarruf EDİN : Bu duş camı rafına şampuan, sabun ve diğer banyo ürünlerini koyun. ♦ GENİŞLETİLMİŞ KORKULUK : eşyaların düşmesini önlemek için sağlam korkuluk, genişletilmiş ve kalınlaştırılmış, entegre sargı koruma tasarımı. DESIGN TASARIM : Avrupa, Basitlik ve Modern görünüm, gizli vidalar montaj delikleri ile, daha istikrarlı ve şık. ✔ Ağır ve Dayanıklı : cilalı paslanmaz Uzay Alüminyum, anti pas, sağlanması gücü ve uzun ömürlü. GUARANTEE GARANTİ VE HİZMET : Memnun hissetmiyorsanız güvenilir arkadaşlar olarak bizimle iletişime geçin.Parametre : Malzeme : Uzay alüminyummain Renk : Gümüşfinish : Fırçalanmış Finish Kurulum Yöntemi : Yumruk kurulumnot : Bu paket sadece bu ürünü içerir ve fotoğrafla ilgili herhangi bir dekoratif öğe içermez.%100 ürün kalite güvencesi.İzin lütfen 1-3 cm hata ve hafif renk farkı, teslim süresi 15-20 gün.Eğer 30 gün içinde öğe almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Profesyonel müşteri hizmetlerimiz günün 24 saati hizmetinizde olacaktır.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde