• Yeni
Garneck Paslanmaz Çelik banyo rafı Banyo duş rafı Duvara Monte Duş Caddy Paslanmaz yüzer raf Banyo Aksesuarları (Gümüş )

Garneck Paslanmaz Çelik banyo rafı Banyo duş rafı Duvara Monte Duş Caddy Paslanmaz yüzer raf Banyo Aksesuarları (Gümüş )

₺ 125.20
mevcut

İşlenmemiş

ayrıca evlerini dekore eden arkadaşlarınız için iyi bir eve taşınma hediyesi.Bu banyo depolama rafı diş fırçası kabınızı, diş macununuzu ve diğer eşyalarınızı tutabilir.Kaliteli malzemeden yapılmış, uzun ömürlü kullanım için dayanıklı, size büyük kolaylık getirebilir.yük taşıyan, düşmeyen, kağıt havlu, cep telefonu, pratik ve kullanışlı yerleştirmek için kullanılabilir.Tasarımı basittir, ancak kullanımı pratiktir, bu da size iyi bir kullanım deneyimi sunar.Açıklama Bu, kullanımı dayanıklı, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış banyo için bir banyo depolama rafıdır.Banyoda şampuan, duş jeli, diş fırçası kabı vb. Tutabilir.Banyo depolama rafı banyonuzu düzenli ve temiz hale getirebilir.Ince işçilik pratik ve güzel yapar.Özellikler-Renk : Gümüş, - Malzeme : Paslanmaz Çelik,- Boyut : 23. 00 X10. 50 X6. 00 cm/ 9. 04 X4. 13 X2. 36in, - Kaliteli malzemeden yapılmış, uzun ömürlü kullanım için dayanıklı, size büyük kolaylık getirebilir.- Bu banyo depolama rafı diş fırçası kabınızı, diş macununuzu ve diğer eşyalarınızı tutabilir.- yük taşıyan, düşmeyen, kağıt havlu, cep telefonu, pratik ve kullanışlı yerleştirmek için kullanılabilir.- ayrıca evlerini dekore eden arkadaşlarınız için iyi bir eve taşınma hediyesi.- Tasarımı basittir, ancak kullanımı pratiktir, bu da size iyi bir kullanım deneyimi sunar.- Renk : Gümüş-Boyut : 23 X10. 5 CM Paket Dahil 1 × Banyo Depolama Raf.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde