• Yeni
Mini Buzdolabı, USB Hızlı Soğutma Elektrikli Buzdolabı Taşınabilir Soğutucu ısıtıcı içecekler Soğutucu ısıtıcı Yurt Araba için(Standart

Mini Buzdolabı, USB Hızlı Soğutma Elektrikli Buzdolabı Taşınabilir Soğutucu ısıtıcı içecekler Soğutucu ısıtıcı Yurt Araba için(Standart

₺ 102.78
mevcut

İşlenmemiş

Yüksek kaliteli fan kanatları ile kombine motor patlama tasarım, yüksek hız, hızlı ısı dağılımı, güvenli ve güvenilir.Soğutma ısıtma çift amaçlı buzdolabı, hızlı bir anahtarla soğutmadan ısıtmaya geçebilir.Tek kapı tasarımı, sessiz çalışma, ev, kreş, ofis veya yurt için uygundur.Küçük boyutlu, kompakt ve taşınabilir, yolculuğu konforlu hale getirmek için bir arabanın bagajına veya koltuğuna kolayca yüklenebilir.Yiyecek, içecek, anne sütü, insülin, cilt bakımı, ilaç ve diğer ihtiyaçların depolanması için uygundur.Özellik : 1. Soğutma ısıtma çift amaçlı buzdolabı, hızlı bir anahtarla soğutmadan ısıtmaya geçebilir.2. Yiyecek, içecek, anne sütü, insülin, cilt bakımı, ilaç ve diğer ihtiyaçların depolanması için uygundur.3. Küçük boyutlu, kompakt ve taşınabilir, yolculuğu konforlu hale getirmek için bir arabanın bagajına veya koltuğuna kolayca yüklenebilir.4. Yüksek kaliteli fan kanatları ile kombine motor patlama tasarım, yüksek hız, hızlı ısı dağılımı, güvenli ve güvenilir.5. Tek kapı tasarımı, sessiz çalışma, ev, kreş, ofis veya yurt için uygundur.Şartname : Öğe türü : Refrigerator Material : ABS + PVCColor : Black Product Voltaj : 5 V-9 V 2 ADiameter Soğutma plakası : 68mm / 2.68 in Rated güç : 10 W-18 WWeight : Yaklaşık. 716g / 25.3 ozürün Boyutu : Yaklaşık. 105x110x220mm / 4.1x4.3x8.7na Sıl Kullanılır : Mini buzdolabını çalıştırmak için bu ürünü kullanmak için minimum sistem gereksinimleri, lütfen bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride başvurmak üzere saklayın.Not : Bu makinenin 9 V 2 A güç girişi kullanması önerilir ve 5 V 1 A da normal olarak kullanılabilir.1. 9 V 2a'yı mini buzdolabına bağlayın, güç düğmesini 3 saniye basılı tutun, soğutma cihazı başlayacak ve ardından kapatmak için 3 saniye basılı tutun.2. Sıcaklık modu ve soğutma modu arasında geçiş yapmak için güç düğmesine kısa basın.3. Ekran kontrol düğmesine kısa basın, makinenin ön panelindeki TFT ekranı yanar ve çalışır, fotoğraf, video, reklam vb. Koyabilirsiniz. (bu işlev isteğe bağlıdır, 5 V girişte kullanılamaz) Bu ürünü kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride başvurmak üzere saklayın.Güvenlik : Bu ürün güvenliğe büyük önem verilerek tasarlanmıştır.Ancak, eğer kullanırsam.

Detaylar

Item Type:
Refrigerator
Material:
ABS+PVC
Color:
Black
Product Voltage:
5V-9V 2A
Diameter of Refrigeration Plate:
68mm / 2.68in
Rated Power:
10W-18W
Weight:
Approx. 716g / 25.3oz
Product Size:
Approx. 105x110x220mm / 4.1x4.3x8.7in
How to Use:
The minimum system requirements for using this product to run a mini refrigerator, please read this manual carefully and keep it for future reference. Note:
It is recommended that this machine use 9V 2A power input, and 5V 1A can also be used normally.
1. Connect 9V 2A to the mini refrigerator, press and hold the power button for 3 seconds, the cooling device will start, and then press and hold for 3 seconds to shut down. :
2. Short press the power button to switch between temperature mode and cooling mode. :
3. Short press the screen control button, the TFT screen on the front panel of the machine will light up and work, you can put photos, videos, advertisements, etc. (this function is optional, not available when 5V input) :
Before using this product, please read this manual carefully and keep it for future reference. Safety:
This product is designed with great attention to safety. However, if used i

Benzer ürünler kategorisinde