• Yeni
LİNJSM Kamera Aksesuarları Basit Kamera SLR Kamera Yay Tipi El Sabitleyici Cep Telefonu Aynasız Spor Kamera Yay Sabitleyici (Renk:

LİNJSM Kamera Aksesuarları Basit Kamera SLR Kamera Yay Tipi El Sabitleyici Cep Telefonu Aynasız Spor Kamera Yay Sabitleyici (Renk:

₺ 84.00
mevcut

İşlenmemiş

Ana palet genişliği : 5cm, sap çapı : 3,2 cm ağırlık : 850g yük taşıma : 1,5 kg.Malzeme kalitesi : alüminyum alaşım.Yapılandırma : Bir sabitleyici braketi + bir evrensel tutamak + iki karşı ağırlık.Uygulanabilir ekipman : kameralar, dijital SLR kameralar, DV, aynasız kameralar, vb.1,5 Kg'dan daha az ağırlığındadır.Özellikler : Tutamak çok esnek ve pürüzsüz bir şekilde döner.Kamerayı kolayca dengeli bir duruma getirin ve sabit çekim yapın.Kompakt fotoğraf makinesi, el sabitleyici özellikle küçük kameralar ve az 1,5 KG ağırlığında, video kameralar için kullanılır ürün tanıtımı : .Esnek kolu, pürüzsüz evrensel bir kafa, ek ağırlıkları vardır, kauçuk pedleri ile tablo sabitleme kamera ve isteğe bağlı üst sabitleme delikleri vida kolu.Ürün Bileşimi1. Denge braketi Hafif alüminyum, hafif ve dayanıklı kullanın.Yay şeklindeki tasarım konsepti kamerayı desteklemek için kafayı kullanır, kuyruk ağırlık ekler ve orta ayarlayıcı dengeyi hızlı bir şekilde ayarlayabilir.2. Üniversal döner tutamak Bu eşsiz üniversal döner tutamağı tasarlamak için tripod kafasındaki üniversal mafsal prensibinden dersler alarak, kolun daha fazla yer değiştirmesini sağlar ve aynı zamanda bu dengeleyicinin profesyonelliğini gösterir3. Kuyruk Ağırlığı Daha iyi denge ve stabilite elde etmek için kuyruğa karşı ağırlık eklenir.Üç ağırlık, kullanıcılar ihtiyaçlarına göre artırabilir veya azaltabilirözellikleri1. Alüminyum alaşımlı malzeme, hafif ve dayanıklı2. Kavisli tasarım, basit, emek tasarrufu ve ayarlanması kolay3. 2 Karşı ağırlığın eklenmesi ve silinmesi4. Evrensel kolu, rahat ve kaygan değil5. Kauçuk pedli ana palet, kamera tabanını aşınmaya karşı korur.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde