• Yeni
Çocuk Yetiştirilen ups Bambu Diş Fırçaları Set BPA Ücretsiz Yumuşak Kıllar, Doğal Biyobozunur Bambu Diş Fırçaları (8 Paket)

Çocuk Yetiştirilen ups Bambu Diş Fırçaları Set BPA Ücretsiz Yumuşak Kıllar, Doğal Biyobozunur Bambu Diş Fırçaları (8 Paket)

₺ 29.98
mevcut

İşlenmemiş

YEŞİLE DÖN! - Mecbur değilken neden çöplükleri plastikle dolduruyorsun?Çevreye yardım edin ve Bambu Diş Fırçası ile bu dünyadaki iziniz hakkında daha iyi hissedin!Ağzınızı sadece normal bir diş fırçası kadar uzun süre taze tutmanın değil, aynı zamanda çevreye de yardımcı olmanın ekolojik yolu!.Bir PAKET 8 DİŞ fırçası-bir yıl boyunca bir kişi sürecek.Evinizdeki her kişi için bir paket 4 diş fırçası satın alın.PÜRÜZSÜZ ve DOĞAL BAMBU sapı-asla parçalanmaz ve suya dayanıklıdır.Ahşaptan daha güçlü ve daha sert olan Bambu, diğerlerinden daha dayanıklı ve sağlıklıdır. plastic.No kullandıktan sonra kolu kurutmanız gerekir, sadece diş fırçanızı durulayın ve diğer eski plastik diş fırçalarında olduğu gibi tutucusuna geri koyun. % 100 GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ biyolojik olarak parçalanabilir AMBALAJ-ambalaj bile kraft kağıttan yapılmıştır, attığınızda çevreyi kirletme konusunda endişelenmeyin.GARANTİLİ-Bu diş fırçasını seviyoruz ve seveceğinizden eminiz.Ancak, herhangi bir nedenle yapmazsanız, endişelenmeyin!Sadece satın alma işleminin tam bir geri ödemesi için yolumuza geri gönderin price.It rakipsiz bir garanti ile doğal kalite.Çözümünüzü burada bulduğunuzda neden aramaya devam edin!. KİRLİLİK Bir sorundur, bunu siz biliyorsunuz, biz biliyoruz ve dünya bunu biliyor.Bir şeyler yapmanın daha iyi, daha doğal yollarını bulmanın zamanı gelmedi mi?Havamızı solumak için biraz daha güvenli hale getirmenin zamanı gelmedi mi? STEP BU birinci adım Neden değişime hijyenle başlamıyorsunuz?Bambu Diş Fırçamız yeşile dönmek ve karbon ayak izinizi azaltmak için doğru adımdır ve kullanmaya alışkın olduğunuz geleneksel bir plastik fırça ile aynı mükemmel sonuçları elde edersiniz! Quality ÖNCE KALİTE Sadece fırçalamak için çevresel açıdan daha iyi bir yol bulamadık, aynı zamanda iyi bilinen bir tasarımın bütünlüğünü koruyarak bunu yaptık.Tüm plastikleri ve biyolojik olarak parçalanamayan malzemeleri bambu ve naylonla değiştirdik, ağzınızı ve havayı temiz ve taze tuttuk! Unutma, ÖMÜR boyu arkandayız!Kaliteli kıl ve fırça konstrüksiyonumuzla gurur duyuyoruz ve mutlu değilseniz sizin için buradayız! TODAY BİYOLOJİK OLARAK PARÇALANABİLEN DİŞ FIRÇASIYLA BUGÜN DAHA İYİ FIRÇALAYIN VE ŞİMDİ “SEPETE EKLE” DÜĞMESİNİ TIKLAYIN!!.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde