• Yeni
Qıxıvcom 4 Paketleri 5 W A19 LED kırmızı ampul Dim LED Ampuller E26 Ampul 30 W Eşdeğer 800LM Yeşil LED gece lambası Cadılar Bayramı

Qıxıvcom 4 Paketleri 5 W A19 LED kırmızı ampul Dim LED Ampuller E26 Ampul 30 W Eşdeğer 800LM Yeşil LED gece lambası Cadılar Bayramı

₺ 0.00
mevcut

İşlenmemiş

Fully Tamamen Kısılabilir.Standart E26 Base.No ısınma zamanı.Tam ışık kararlı Kırmızı renk ile anında açılır.60 W eşdeğer ampul, herhangi bir ortamda eğlenceli ve şenlikli bir atmosfer yaratmak için idealdir. Energy Enerji Tasarrufu : 10.000 saat kullanım ömrü.5 W (30 W akkor ampule eşdeğer), bu yeşil LED ampuller düşük tüketimle yeterli parlaklık verir, elektrik faturalarında %90'ın üzerinde tasarruf sağlar. Use Yaygın Kullanım : bu A19 renkli ampul evinize özel bir his katar.Genel aydınlatma uygulamaları, sundurma lambaları, tavan lambaları, masa lambaları, zemin lambaları, lamba direkleri, aplikler ve peyzaj aydınlatması için uygundur. colored Kırmızı renkli A19 LED ampulümüz, her oda için eğlenceli ve keyifli bir atmosfer sağlar.Noel Dekorasyonunuzu, etkinliğinizi veya partinizi aydınlatın; Aziz Patrick Günü, tiyatrolar, gösteriler vb.İçin mükemmeldir. ♦ UL Listelenen : yeşil led ampuller, optimum performans ve güvenlik için Yüksek UL Standartlarına göre test edilmiş ve Sertifikalandırılmıştır. MOBİL Yerine ui Qixivcom 4 Paketleri Kırmızı Ampul Dim 60 mm*110 mm 2.36/*4.33 inç Renk : Kırmızı kullanım Ömrü : Eşdeğer Lamba Ampul 10,000 Saat : 30 watt ışık Açısı : Ürün tipi : LED Ampul Watt : eşdeğer MOBİL(2 D) Gerilim : 110-130 V Malzeme : Plastik Taban Türü : E26/E27 Işık şiddeti : 350 LM, Dim Boyutu : Cadılar Bayramı Noel Dekorasyon Sundurma Bahçe Giriş Aydınlatma(Kırmızı) Ui Belirtimi için Ampul E26 Ampul 2 D veya Eşdeğer 800 LM Yeşil LED Gece Işık LED : 360 Derece Paket : 4 Adet MOBİL x Yerine LED Kırmızı Ampul Ui Özellikleri : 1 Dahil. Tamamen Kısılabilir.Standart E26 Base.No ısınma zamanı.Tam ışık kararlı yeşil renk ile anında açılır.60 W eşdeğer ampul, herhangi bir ortamda eğlenceli ve şenlikli bir atmosfer yaratmak için idealdir. 2. Enerji Tasarrufu : 10,000 saat ömrü.5 W (30 W akkor ampule eşdeğer), bu yeşil LED ampuller düşük tüketimle yeterli parlaklık verir, elektrik faturalarında %90'ın üzerinde tasarruf sağlar. 3. Yaygın Kullanım : bu A19 renkli ampul evinize özel bir his katar.Genel aydınlatma uygulamaları, sundurma lambaları, tavan lambaları, masa lambaları, zemin lambaları, lamba direkleri, aplikler ve peyzaj aydınlatması için uygundur. 4. Bu yeşil renkli A19 LED ampul, herhangi bir oda için eğlenceli ve keyifli bir atmosfer sağlar.Noel Dekorasyonunuzu, etkinliğinizi veya partinizi aydınlatın; Aziz Patrick Günü, tiyatrolar, gösteriler vb.İçin mükemmeldir. 5. UL Listelenen : yeşil led ampuller, optimum performans ve güvenlik için Yüksek UL Standartlarına göre test edilmiş ve Sertifikalandırılmıştır.Bu led ampul herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

Detaylar

Product type:
LED Red Light Bulb
Wattage:
5W(30W equivalent)
Voltage:
110-130V
Material:
Plastic
Base Type:
E26/E27
Luminous intensity:
350LM, Dimmable
Size:
60mm*110mm/2.36*4.33inch
Color:
Red
Lifespan:
10,000 Hrs
Incandescent lamp Equivalent:
30 watt
Beam Angle:
360 Degrees
Package Included:
4 Pcs x 5W A19 LED Red Light Bulb
✔Features:
1. Fully Dimmable.Standard E26 Base.No warm up time. Instant on with full light stable green color.60W equivalent bulb is ideal for creating a fun and festive atmosphere in any setting. :
2. Energy Saving:
10,000 hour lifetime.5W (equivalent to 30W incandescent light bulb), these green LED bulbs output sufficient brightness with low consumption, save over 90% on electricity bills.
3. Widely Use:
these A19 colored bulb add a special feelings to your house.Suitable for general lighting applications, porch lights, ceiling lights, table lamps, floor lamps, lamp posts, sconces, and landscape lighting.
4. This green colored A19 LED light bulb provides a fun, enjoyable atmosphere for any room.Brighten up your Christmas Decoration, event or party; Perfect for St. Patrick's Day, theaters, displays, etc. :
5. UL Listed:
green led light bulbs are Tested and Certified by the High Standards of UL for optimal performance and safety.
If you have any problems of this led light bulb, please feel free to contact with us. :

Benzer ürünler kategorisinde