• Yeni
Shipenophy Modülü Tek Büyük Bobin Büyük Çıkış Çok Seviyeli Koruma Şarj Verici Modülü Yüksek Şarj Verimliliği Taşınabilir Şarj

Shipenophy Modülü Tek Büyük Bobin Büyük Çıkış Çok Seviyeli Koruma Şarj Verici Modülü Yüksek Şarj Verimliliği Taşınabilir Şarj

₺ 0.00
mevcut

İşlenmemiş

Yüksek Şarj Verimliliği-Şarjı süper hızlı hale getirmek için yüksek şarj verimliliğini benimsemek.Tek Büyük Bobin-Bu Kablosuz Şarj Verici Modülü, ölü açı bırakmamak için büyük bir bobin kullanır.2 - 8mm iletim mesafesini destekler. 5 W Büyük Çıkış-5w'a kadar büyük bir çıkış süper hızlı şarj sağlar.Çok seviyeli Koruma-Şarj güvenliğini sağlamak için çok seviyeli korumaları benimsemek.Tek Büyük Bobin-Bu Kablosuz Şarj Verici Modülü, ölü açı bırakmamak için büyük bir bobin kullanır. 5 W Büyük Çıkış-5w'a kadar büyük bir çıkış süper hızlı şarj sağlar.2 - 8mm iletim mesafesini destekler.Yüksek Şarj Verimliliği-Şarjı süper hızlı hale getirmek için yüksek şarj verimliliğini benimsemek.Çok seviyeli Koruma-Şarj güvenliğini sağlamak için çok seviyeli korumaları benimsemek.Geniş Uyumluluk-Tüm Qi standart telefonlar için uygundur.

Detaylar

Product type:
Wireless Charger Transmitter Module
Input:
5V 2A
Output:
5V 1A
Transmission distance:
2-8mm
Standard:
Qi standard
Certification:
CE/FCC/ROSH
Package size:
approx. 12 * 6 * 1 cm/ 4.7 * 2.4 * 0.4 in
Package weight:
14g/ 0.5oz
Package List:
1 * Wireless Charger Transmitter Module :
Notes:
Wireless charging = transmitter + receiver ( They should work together.) :
1. Mobile phone ''has'' wireless charging:
If your mobile phone has built-in ''receiver'' itself, or you already purchased the ''receiver'', you can recharge it after purchasing the ''transmitter (base)''.
2. The phone does not have a wireless charging function:
If your mobile phone does not have a ''receiver (slice)'', you need to purchase ''transmitting terminal (base) + receiving end (sMD)'' before charging. 3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Benzer ürünler kategorisinde