• Yeni
Taklit İnciler Yuvarlak Boncuk Retro Moda Cep Telefonu Sapanlar Kordon Cep Telefonu Zinciri Yumuşak seramik boncuklar (B)

Taklit İnciler Yuvarlak Boncuk Retro Moda Cep Telefonu Sapanlar Kordon Cep Telefonu Zinciri Yumuşak seramik boncuklar (B)

₺ 17.98
mevcut

İşlenmemiş

?[Paket İçeriği] Kırmızı, siyah ve pembe dahil olmak üzere 3 farklı boncuklu cep telefonu boyunlukları alacaksınız.Boncuklu kolyeleri ruh halinize göre mi yoksa bugün mü seçebilirsiniz?s sıralama, miktar günlük kullanımınızı karşılamak için yeterlidir. ? [Özellikler] Boncuk çevresi yaklaşık 2 cm/0.8 inç, ve halat uzunluğu 21 cm/8 inç.Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-2 cm'lik bir farka izin verin. ?[Yüksek Kalite] Renkli kordon, yüksek kaliteli akrilik boncuklardan ve naylon ipten yapılmıştır.Halat dayanıklıdır, elastik değildir, kırılması kolay değildir ve uzun süre tekrar tekrar kullanılabilir. ?[Mükemmel Dekorasyon] Bu renkli cep telefonu zincirlerini cep telefonunuza, oynatıcınıza, anahtarlığınıza, USB flash sürücünüze, kameranıza veya bu modayı daha özel hale getirmek için takabileceğiniz diğer yerlere ekleyin. ?[Samimi Hediyeler] Renkli cep telefonu süslemeleri sadece basit bir kordon değil, aynı zamanda iyi bir günlük accessory.It göstermek için bir kızın elbisesi ile eşleştirilebilir youthfulness.As arkadaşlarınız veya aileniz, eşiniz, kız arkadaşınız, kızınız vb.İçin mükemmel bir hediye.Jenerik 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli ürünler.Jenerik ürünler, ürün kalitesine ve hizmetine kendini adamıştır.Herhangi bir ürün gereksiniminiz varsa, ürünlerimizi satın alabilir ve deneyimleyebilirsiniz Ürün Adı : Yumuşak Porselen Boncuk Cep Telefonu Lanyard Size : 21*1cm Material : yumuşak seramik boncuklargösterildiği gibi renknot : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, boyutta bir hata var, lütfen anlayın!2. Farklı monitörler nedeniyle, yansıyan gerçek renkler farklı olabilir.Paket içeriği : 1*Cep telefonu zinciri * Satış sonrası servis : Ürünlerimizi satın aldıktan sonra, herhangi bir sorunuz varsa bize danışmak için bize bir e-posta gönderebilirsiniz.Biz en kısa sürede e-postanıza cevap verecektir.Ürünlerimizi satın aldıysanız ve ürünlerimizden memnun değilseniz, iade veya geri ödeme sağlıyoruz, bu yüzden lütfen satın aldığınızdan emin olun.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde