• Yeni
Noel Tırnak Sanat Çıkartmalar, Noel Tırnak Folyo Transferi Çıkartmalar Holografik Kış Kar Tanesi Tırnak Sticker Noel Kar Geyik

Noel Tırnak Sanat Çıkartmalar, Noel Tırnak Folyo Transferi Çıkartmalar Holografik Kış Kar Tanesi Tırnak Sticker Noel Kar Geyik

₺ 11.98
mevcut

İşlenmemiş

Miktar : 10 yaprak Noel tırnak folyo transferi çıkartmalar, holografik tırnak çıkartmalar kış kar tanesi kardan adam santa Noel ağacı geyik tırnak sanat dekorasyon seti,moda tırnak sanat tasarımları,doğal veya yapay tırnaklar için Uygun.Güvenli : Noel kış kar tanesi tırnak folyo çıkartmaları çevre dostu malzemelerden yapılmış, herhangi bir çivi ile sınırlı değildir,oje ile çıkarılması kolay, çoğu tırnak tipi için uygundur; Evde veya tırnak salonunda kullanabilirsiniz.Kolay Uygulanır : renkli cila uyguladıktan sonra folyoyu tırnaklara bastırın, sadece birkaç saniye içinde güzel tırnak sanat tasarımını elde edebilirsiniz.moda seksi tırnak sanat tasarımı, her parmak için en uygun tasarımı seçmek için uygundur.Tırnak dekorasyonu : profesyonel tırnak uzmanları veya tırnak öğrenenler için uygundur, tırnak salonları ve DIY ev tırnak sanatı için uygundur, özellikle folyo transfer desenlerini poli tırnak uzatma tutkalınıza aktarmak için uygundur.Durumlar : Kadın arkadaşlarınız, anneniz, eşiniz için en iyi hediye.Tırnak folyo çıkartmaları tırnaklarınızı ve ayak tırnaklarınızı süslemek için mükemmeldir.Ev kullanımı ve tırnak salonu için mükemmeldir.Açıklama : Noel Tırnak Folyo Transferi Kötü Noel Tırnak Sanat Aksesuarları Noel Karikatür Aşk kar Tanesi Geyik Çıkartmalar Desen Manikür Sanat Tasarım Yapışkanlı Süslemeleri resim Olarak Kolay doğal ya da yapay tırnaklar uygulamak için 10 Sayfa Özellikleri Tırnak Folyo Çıkartmalar Tasarımlar : Noel Tema Desen Tırnak Folyo Transferi Paketi : gösterir Noel Renkli Tasarımlar Öğe Türü : Tırnak Çıkartmaları & Çıkartmaları Boyutu : 4x Yaklaşık 20 cm Desen : özellikler : İpuçları.Her türlü tırnak yüzeyine, yanlış tırnaklara, doğal tırnaklara, akrilik tırnaklara, jel tırnak uzantısına, çıplak tırnaklara veya uv jel cilasına uygulanması kolaydır.Profesyonel manikür mağaza kullanımı veya kişisel ev kullanımı için uygundur.Size harika DIY neşeli ve harika güzellik deneyimi getirin.Kadın arkadaşlarınıza, eşinize, kız arkadaşınıza, kızınıza, kız kardeşlerinize vb.Doğum günü, festival, Kadınlar Günü, Anneler Günü, Çocuk Günü için ideal hediye.Nasıl kullanılır : 1. Tırnaklarınızı hazırlayın ve bir baz kat uygulayın ve kurutun. 2. Renkli oje uygulayın (koyu renk daha iyidir) ve kurutun (ancak tamamen kuru değil, hala biraz yapışkan tutun). 3. Tırnak folyosunu tırnaklarınıza bir süre bastırın, ardından folyoyu çıkarın. 4. Folyoyu çıkarın ve folyo deseni tırnağınıza yapışmalı ve kurutulmalıdır. 5. Folyoyu korumak için üst kat ile kapatın.

Detaylar

Item Type:
Nail Stickers & Decals
Size:
About 4x 20cm
Pattern:
Christmas Designs
Color:
As the picture shows
Designs:
Christmas Theme Pattern Nail Transfer Foils
Package:
10 Sheets Nail Foil Stickers
Features:
Easy to apply on natural or artificial nails. :
Easy to apply on all kinds of nail surface, false nails, natural nails, acrylic nails, gel nail extension, bare nails or uv gel polish. :
Suitable for profession manicure store use or personal home use. Bring you great DIY joyful and awesome beauty experience. :
Ideal gift for birthday, festival, Women’s Day, Mother’s Day, Children’s Day to your female friends, wife, girl friend, daughter, sisters etc. :
How to use:
1. Prepare your nails and apply a base coat and dry it. :
2. Apply colored nail polish (dark color is better), and dry it (but not totally dry, keep it still a little bit sticky). :
3. Press the nail foil on your nails for a while, then remove the foil. :
4. Remove the foil and the foil pattern should be stuck to your nail and dry it. :
5. Seal it with top coat to protect the foil. :

Benzer ürünler kategorisinde