• Yeni
Buhoet Oyunu Aydınlık Duvar Sticker, Tavan Aydınlık Duvar Çıkartmaları, Oturma Odası, çocuk Odası Duvar Dekorasyonu, Kız ve Erkek

Buhoet Oyunu Aydınlık Duvar Sticker, Tavan Aydınlık Duvar Çıkartmaları, Oturma Odası, çocuk Odası Duvar Dekorasyonu, Kız ve Erkek

₺ 0.00
mevcut

İşlenmemiş

[Güvenlik malzemesi] Yanıcı olmayan, yüksek mukavemetli, hava koşullarına dayanıklı ve mükemmel geometrik stabilite, güvenli ve toksik olmayan ve çocukları koruyan yüksek kaliteli PVC malzemeden yapılmıştır. [Nasıl kullanılır] Lütfen kullanmadan önce 15-30 dakika boyunca ışıkla ışınlayın, çünkü aydınlık etiketin ışık yaymak için ışığı emmesi gerekir.Daha hafif, daha uzun aydınlatma zaman emmek için alır.Normal şartlar altında, gün boyunca yeterli doğal ışığı emebilir ve daha sonra geceleri parlayabilir. ?Uzun ömürlü lüminesans mı?Kağıdın ışık yayması için ışığı emmesi gerekir.Işığı ne kadar uzun süre emerse, o kadar uzun süre ışık yayar.Dizi bittikten sonra, önünde parlak bir sahne olacak you.It çocuklar ve gençler için bir hediye olarak çok uygundur.Böyle harika bir okyanus dünyasında olmaktan heyecan duyacaklar. [Çok sahne] : Aydınlık yıldızlar duvarlar, cam, mobilya ve herhangi bir düz yüzey için uygundur.Soyulması ve yapışması kolaydır ve çıkarılmaları gerekmeden önce düşmezler.Aydınlık duvar çıkartmaları duvarlara, tavanlara, kapılara ve pencerelere vb. Takılabilir.; ve aydınlık çıkartmalar yatak odaları, anaokulları, yurtlar, bebek odaları vb.Için uygundur. aynı zamanda, doğum günü partilerini, düğünleri, karnavalları, kulüpleri vb.Süslemek için zarif süslemeler yapabilirler. [Zarif hediyeler] Bu çıkartmalar çocukların en sevdiği süslemeler, erkekler veya kızlar için mükemmel hediyeler olacak, ışıkları, el fenerlerini ve güneş ışığını hızla emecek ve karanlıkta parlayacak, çocuklarınızın uykuya dalmasına yardımcı olacak, artık karanlıktan korkmayacak .Çocuklar için hediyeler harika!.Şartname : Malzeme : PVC Özellikler : Zarif desenler : Aydınlık duvar çıkartmaları, odanızı bir peri masalı dünyasına dönüştürebilen ve odanıza romantik bir atmosfer katabilen birçok güzel desenle tasarlanmıştır.İz bırakmayın : Duvar etiketini yırtmak istiyorsanız, floresan duvar dekorasyonunu saç kurutma makinesiyle üfleyerek, duvarda çirkin izler bırakmadan veya ceiling.So bilmiyor musun?onları yapıştırma konusunda endişelenmenize gerek yok.

Detaylar

Material:
PVC
Features:
Exquisite patterns:
Luminous wall stickers are designed with many beautiful patterns, which can turn your room into a fairy tale world and add a romantic atmosphere to your room. :
Leave no trace:
If you want to tear off the wall sticker, you can easily remove the fluorescent wall decoration by blowing it with a hair dryer, without leaving unsightly marks on the wall or ceiling. So you don?t have to worry about pasting them. :

Benzer ürünler kategorisinde