• Yeni
XUERUİGANG Kablosuz Araç Şarj, Hızlı Şarj Otomatik Sıkma Araç Telefonu Dağı Hava Firar Telefon Tutucu, 2 in 1 araç Şarj Kablosuz

XUERUİGANG Kablosuz Araç Şarj, Hızlı Şarj Otomatik Sıkma Araç Telefonu Dağı Hava Firar Telefon Tutucu, 2 in 1 araç Şarj Kablosuz

₺ 482.38
mevcut

İşlenmemiş

360 ° ayarlanabilir görüş açısı : En iyi görünümü ve güvenli sürüşü sağlamak için 360 ° esnek ayar.Tek elle kullanım : Dahili kızılötesi sensör / akıllı sensör, tek elle kullanım, akıllı algılama, otomatik açma ve sıkma işlemlerini gerçekleştirebilir.Çoklu güvenlik koruma fonksiyonları : Bu 2'si 1 arada araç şarj cihazı dahili bir akıllı çipe ve aşırı şarj, aşırı akım, kısa devre, sıcaklık kontrolü vb.Gibi çeşitli koruma işlevlerine sahiptir.Kaymaz ve kararlı : Bu cep telefonu tutucusunun her bir klipsi, havalandırma açıklığını veya telefonu koruyabilen kaymaz ve şok emici bir etkiye sahip yumuşak silikondan yapılmıştır. scratches.At aynı zamanda, zorlu yol koşullarında stabiliteyi ve güç kaynağını koruyabilir.Varış onur duyarım, güven ve destek için teşekkür ederiz ve mutlu bir hayat dilerim.7x11 özellikler : Malzeme : ABS + cam + silicone Type : Kızılötesi Sensör / Akıllı Sensorİtem boyutu : .5 x 6.7x12 5cm Package boyutu : .Uzaktı.3cm Output : 9 V / 1.5 A Çıkış gücü : 10 W / 7.5 W / 5 W. Giriş : 5 V / 2 A, 9 V / 1.67 A, 12 V / 1.67 A. Algılama mesafesi : 8 mm Charging verimlilik : %82'ye(Not : lütfen manuel ölçüm, ışık ve ekranda hafif bir renk farkı nedeniyle 1-3cm hata izin verir.) seçenekleriniz için 2 tip.Kızılötesi sensör : Braketin yanında, kızılötesi sensör klipsleri otomatik olarak serbest bırakır ve telefonu yerine kelepçeler.Üst algılama alanına hafifçe dokunursanız, klipsler otomatik olarak serbest bırakılır.Akıllı sensör : Braketin yanında, akıllı sensör klipsleri otomatik olarak serbest bırakır ve telefonu yerine kelepçeler.ve braketten uzakta klips otomatik olarak açılır.Paket içeriği : 1x zemin standı1 x havalandırma klipsi1 x USB kablosu1 x kullanım kılavuzuhizmet felsefesi : Size kaliteli ürünler sunacağımızdan eminiz, lütfen satın aldığınızdan emin olun,herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylar

Material:
ABS + glass + silicone
Type:
Infrared Sensor / Smart Sensor
Item size:
7x11.5x6.5cm
Package size:
7x12.4x12.3cm
Output:
9 V / 1.7 A.
Output power:
10 W / 7.5 W / 5 W.
Input:
5 V / 2A, 9 V / 1.67 A, 12 V / 1.67 A.
Detection distance:
within 8 mm
Charging efficiency:
over 82%
(Note:
please allow 1-3cm errors due to manual measurement and slight color difference from light and screen.)
2 types for your options. :
Infrared sensor:
Near the bracket, the infrared sensor automatically releases the clips and clamps the phone in place. If you gently touch the upper detection area, the clips will automatically release.
Smart sensor:
Near the bracket, the smart sensor automatically releases the clips and clamps the phone in place. and away from the bracket the clip opens automatically.
Package includes:
1x floor stand :
1 x vent clip :
1 x USB cable :
1 x user manual :
Service philosophy:
We are confident to provide you with quality products, please rest assured to buy,if you have any questions, please feel free to contact us :

Benzer ürünler kategorisinde