• Yeni
Fotoğraf Dolgu ışığı, Canlı Yayın için Video Konferans için Taşınabilir Küçük Boyutlu Nano Ölçekli İnce Sis Dolgu Işığı (Beyaz)

Fotoğraf Dolgu ışığı, Canlı Yayın için Video Konferans için Taşınabilir Küçük Boyutlu Nano Ölçekli İnce Sis Dolgu Işığı (Beyaz)

₺ 46.38
mevcut

İşlenmemiş

Selfie Ayna ile donatılmış : Makyaj ve pozisyonun gerçek zamanlı ayarını kolaylaştırmak için selfie ayna ile. 4 Vites ışık modu : 4 vites ışık modu, farklı çekim sahnelerinizi karşılamak için farklı sahnelere göre değiştirilebilir.Kullanımı kolay taşıması ve farklı Özellikleri : Küçük boyutu, hafif, kolay.Ayarlanabilir Parlaklık : Parlaklık ayarı, farklı sahnelerin ışığına göre parlaklık seviyesini ayarlayabilir.Nano Ölçekli İnce Sis : Ayrıca bir nemlendirici, Nano seviye ince sis, cildi nemlendirebilir.Özellik : 1. 4 vitesli ışık modu, farklı çekim sahnelerinizi karşılamak için farklı sahnelere göre değiştirilebilir.2. Parlaklık ayarı, farklı sahnelerin ışığına göre parlaklık seviyesini ayarlayabilir.3. Makyaj ve pozisyonun gerçek zamanlı olarak ayarlanmasını kolaylaştırmak için selfie aynası ile.4. Ayrıca bir nemlendirici, Nano-seviye ince sis, cildi nemlendirir.5. Küçük boyutlu, hafif, taşıması kolay ve kullanımı kolaydır.Şartname : Öğe Türü : Dolgu ışığımalzeme : Plastikrenk : Resim Gösterildiği Gibiağırlık : Yaklaşık. 184g / 6.5 oz Brightness : 4 vites ayarlanabilirfonksiyonlar : Dolgu ışığı, Nemlendirici, Selfie aynasıpil : Dahili lityum pil 1000 mahnasıl kullanılır : 1. Dolgu ışık kullanımı phone2 için bunu düzeltmek için klip. Açmak için güç düğmesine uzun basın, renk sıcaklığını değiştirmek için güç düğmesine tıklayın3. ışığın parlaklığını kontrol etmek için"+", " - " tuşları4. Tek nemlendirme düğmesi su buharı püskürtebilir Paket listesi : 1 x dolgu ışığı 1 x Veri kablosu 1 x Toz Bezi1 x Depolama Darboğazı Not : Cep telefonları ve diğer aksesuarlar gönderiye dahil değildir.

Detaylar

Item Type:
Fill Light
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 184g/6.5oz
Brightness:
4 gears adjustable
Functions:
Fill light, Humidifier, Selfie mirror
Battery:
Built-in lithium battery 1000mAh
How to use:
1. Use the fill light clip to fix it to the phone :
2. Long press the power button to turn on, click the power button to change the color temperature :
3. +, - keys to control the brightness of the light :
4. The single humidification button can spray water vapor :
Package List:
1 xFill Light 1 x Data Cable  :
1 x Dust Cloth :
1 x Storage Bottle :
Mobile phones and other accessories are not included in the shipment :

Benzer ürünler kategorisinde