• Yeni
RBSD Kamp Fener, Kamp için Yürüyüş için şarj edilebilir Kısılabilir LED çadır ışık

RBSD Kamp Fener, Kamp için Yürüyüş için şarj edilebilir Kısılabilir LED çadır ışık

₺ 161.00
mevcut

İşlenmemiş

Dayanıklılık sağlamak için güvenli ve güvenilir yüksek kaliteli ABS ve PC malzemelerden yapılmıştır.Dahili 4800m Ah büyük kapasiteli lityum pil, uzun pil ömrüne sahiptir ve cep telefonunu da şarj edebilir.Sağlanan asma kancası ışığı yerleştirmek için uygundur, ev aydınlatması, kamp, acil durum vb.Için uygun herhangi bir yere asabilirsiniz.Üstte bir mıknatısla, herhangi bir metal yüzeye yapıştırabilirsiniz. farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için 3 parlaklık seviyesi (yüksek, orta ve düşük).IPX6 su geçirmez, iç ve dış mekan kullanımı için uygundur. 2 çalışma modu (manuel veya uzaktan kumanda).Uzaktan kumandadaki kamp lambası anahtarına veya anahtar düğmesine basarak aydınlatma modunu ayarlayın.Özellik : 1. Dayanıklılık sağlamak için güvenli ve güvenilir yüksek kaliteli ABS ve PC malzemelerden yapılmıştır.2. 2 çalışma modu (manuel veya uzaktan kumanda).Uzaktan kumandadaki kamp lambası anahtarına veya anahtar düğmesine basarak aydınlatma modunu ayarlayın.3. farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için 3 parlaklık seviyesi (yüksek, orta ve düşük).IPX6 su geçirmez, iç ve dış mekan kullanımı için uygundur.4. Dahili 4800m Ah büyük kapasiteli lityum pil, uzun pil ömrüne sahiptir ve cep telefonunu da şarj edebilir.5. Sağlanan asma kancası ışığı yerleştirmek için uygundur, ev aydınlatması, kamp, acil durum vb.Için uygun herhangi bir yere asabilirsiniz.Üstte bir mıknatısla, herhangi bir metal yüzeye yapıştırabilirsiniz.Şartname : Öğe türü : Kamp fenermalzeme : ABS + pcürün Rengi : Gösterilen resimler Gibi LED ışık Boyutu : Yaklaşık. 11x6. 5 cm / 4.3x2.6 Uzaktan Kumanda Boyutu : Yaklaşık. 8. 6x4 cm / 3.4x1.6 in Handle Yüksekliği : Yaklaşık. 3 cm / 1.2 inürün Ağırlığı : Yaklaşık. (Pil ile 1 Işık Pil Kapasitesi : 4800mah Lamp Pil Modeli : 18650 Remote Kontrol Pil : (Pil ile birlikte)1 x Düğme Pil Uzaktan Kumanda Pil Modeli : CR2032 Remote Kontrol Pil Kapasitesi : 210mah Charging Yöntemi : USB Charging Discharge Zaman : 12h Remote Kontrol Talimatları : teslim)Şarj edilebilir Lityum Pil Dahili LEDGear : Yüksek, Orta, az ışık Güç Kaynağı : -313g/11 oz Light Renk : White Light Kaynak : . Kamp ışık düğmesini 2 saniye basılı tutun, mavi gösterge ışığı yanar ve uzaktan kumanda işlevi etkinleştirilir.2. Uzaktan kumanda kartındaki pil yalıtım levhasını çıkarın ve talimatları yerine getirmek için tüpü mavi gösterge ışığına doğrultun.3. Bir ho.

Detaylar

Item Type:
Camping Lantern
Material:
ABS + PC
Product Color:
As Pictures Shown
LED Light Size:
Approx. 11x 6.5 cm/4.3x2.6 in
Remote Control Size:
Approx. 8.6x 4 cm/3.4x1.6 in
Handle Height:
Approx. 3cm/1.2 in
Product Weight:
Approx. 313g/11.0oz
Light Color:
White
Light Source:
LED
Gear:
High, Middle, Low
Light Power Supply:
Built-in Rechargeable Lithium Battery (delivered with Battery)
Light Battery Capacity:
4800mah
Lamp Battery Model:
18650
Remote Control Battery:
1x Button Battery (delivered with Battery)
Remote Control Battery Model:
CR2032
Remote Control Battery Capacity:
210mah
Charging Method:
USB Charging
Discharge Time:
12h
Remote Control Instructions:
1. Press and hold the camping light switch for 2 seconds, the blue indicator light will light up and the remote control function will be activated. :
2. Remove the battery insulation sheet on the remote control board, and then point the tube at the blue indicator light to perform instructions. :
3. One ho :

Benzer ürünler kategorisinde