• Yeni
YSML Su Geçirmez Katlanabilir Kirli Giysiler Sepet, İnce Zemin Standı Çamaşır Sepeti Sıralayıcısı, Dar Taşınabilir Depolama Raf,

YSML Su Geçirmez Katlanabilir Kirli Giysiler Sepet, İnce Zemin Standı Çamaşır Sepeti Sıralayıcısı, Dar Taşınabilir Depolama Raf,

₺ 165.20
mevcut

İşlenmemiş

【Sağlam Ahşap Çerçeve】 : Çamaşır Sıralayıcısı, yüksek kaliteli pamuk + Demir, güçlü yük taşıma kapasitesi ve stabiliteden yapılmıştır.İç tabaka etkili bir şekilde su geçirmezdir ve depolama ve temizlik için uygundur. 【Büyük Kapasite】 : Çamaşır Sepetinin çerçeve boyutu : (L) 41 cm/16.1 inç x (W) 24 cm/9.4 inç x (H) 54 cm / 21.2 inç, tüm ailenin depolama ihtiyaçlarını karşılayabilir, kolayca çıkarılabilir ve yıkanabilir ve bez torbanın yıkanması kolaydır . temizleyin ve kendinize iyi bakın. 【Katlanabilir Tasarım】 : Bu çamaşır sepetinin katlanabilir tasarımı, kullanılmadığı zaman yerden tasarruf etmek için sepeti katlayın veya boşluğa doldurun. 【Yaygın Kullanım】 : Yatak odasında, banyoda, oturma odasında kullanılan giysi ve çamaşırlardan daha fazlası, bu katlanabilir sepet çeşitli kullanımlar için mükemmeldir. uses.It giysilerinizi organize etmeniz veya saklamanız için ofisinizi,çocuk oyuncağınızı, zanaat odanızı,depolama sepetinizi düzenlemek için kullanılabilir. 【Satış Sonrası Servis】 : Siparişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Şüphelerinizi 24 saat içinde cevaplayacağız ve çözeceğiz.Çamaşır günü, bu temel çamaşır sıralayıcısı ile dört gözle bekleyeceğiniz bir şey haline gelir!Kirli çamaşır odasına veda, kıyafetler farklı renkleri Düzenlemek, çarşaf, havlu, elbise, vb narin düzenlemek.çamaşırları ayırmayı kolaylaştırın.● Şartname : - Malzeme : Pamuk + Demir - Boyut : (L) 41 cm/16.1 inç x (W) 24 cm/9.4 inç x (H) 54 cm/ 21.2 inç● Özellikler : - Pürüzsüz yüzey elinizi ve kıyafetlerinizi aşınmaya karşı korur.- Katlanabilir tasarım, tüm yerler için pratik hale getirir ve depolamayı kolaylaştırır.- Yatak odasında, banyoda, oturma odasında kullanılan giysi ve çamaşırlardan daha fazlası, bu katlanabilir sepet çeşitli kullanımlar için mükemmeldir.- Ofisinizi,çocuk oyuncağınızı, zanaat odanızı,kıyafetlerinizi organize etmeniz veya saklamanız için depolama sepetinizi düzenlemek için kullanılabilir.● Paket Şunlardır : -1 x Çamaşır Sıralayıcısı● İpuçları : - Siparişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. - Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, aldığınız gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.- Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin renginin resimlerden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Detaylar

- Material:
Cotton + Iron
- Size:
(L) 41cm/16.1inch x (W) 24cm/9.4inch x (H) 54cm/ 21.2inch
● Features:
- Smooth finish protect your hand and clothes from abrasing. :
- A foldable design makes it practical for all places and makes it easy to store. :
- More than just for clothing and laundry used in the bedroom, bathroom, living room, this collapsible basket is perfect for a variety of uses. :
- It can be used to organize your office,children's toy, craft room,storage basket for you to organize or store your clothes. :
● Package Include:
- 1 x Laundry Sorter :
● Tips:
- Feel free to contact us if you have any issues with your order. :
- Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. :
- Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Benzer ürünler kategorisinde